Omnisphere: De specialist op het gebied van synthesizers

Ben jij al bekend met Omnisphere van het merk Spectrasonics? Dit merk heeft vandaag de dag al veel apparaten op de markt gebracht waar jouw studio professioneel mee ingericht kan worden. Vooral op het gebied van synthesizers is het een voorloper op de markt. Het merk is bij een groot aantal professionals verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken bij I4studio. Als je nog niet veel van dit model af weet, is het echter wel belangrijk dat je deze kennis op gaat doen. Je ziet dan direct wat het voor jou kan gaan betekenen. 

Omnisphere maakt het onmogelijke mogelijk 

Omnisphere is het vlaggenschip als je gaat kijken naar een goede synthesizer. Het merk Spectrasonics heeft er al meerdere modellen van uitgebracht, waarbij steeds een stap verder gegaan wordt. Door de grote hoeveelheid aan mogelijkheden is het instrument heel veelzijdig en zijn er al veel grote artiesten mee aan de slag gegaan. Voor jouw studio kan het daarom ook een goede keuze zijn om dit model aan te gaan schaffen. Niet alleen ziet het er heel professioneel uit, ook kun je onder iedere knop wel weer iets verrassends aantreffen. De mogelijkheden worden hierdoor eindeloos. 

Nieuwe mogelijkheden worden ontgrendeld 

De software van Omnisphere is voornamelijk waar het om draait bij dit model. De software zorgt namelijk voor veel verschillende soorten klanken, waardoor je iedere genre erop zou kunnen spelen. Daarbij is het ook een van de enige software die gebruik maakt van de Hardware Synth Integration. Hiermee worden nog meer mogelijkheden ontgrendeld en kun je software en hardware eenvoudig samen gaan voegen voor jouw opnames. Ondanks dat er hierdoor veel complexiteit geboden wordt, zal het gehele instrument altijd eenvoudig te bedienen zijn. Via het scherm is immers alles te regelen wat je nodig hebt. 

Meerdere geluiden tot jouw beschikking 

Bij Omnisphere heb je ook altijd de beschikking over een Hardware Library. Hier zie je 1600 verschillende geluiden en je kunt deze weer geheel naar wens inrichten. Zo zie je meerdere categorieën bij elkaar staan waar jij jouw keuze uit kunt gaan maken. De geluiden hoeven niet per se van de hardware afgehaald te worden. Ze zijn namelijk voor iedereen beschikbaar via het menu. Het zal jou daarom ook niet zomaar hoog in de kosten gaan brengen. Wel kun je hiermee iedere opname weer tot een succes brengen en professionaliteit uit gaan stralen. 

Kijken welk model bij je past 

Omnisphere kan jouw studio dus in een andere dimensie brengen. Het is een investering die jarenlang mee kan gaan en waarmee je een grote hoeveelheid nieuwe nummers op kunt gaan nemen. Als je nog niet helemaal weet welk model het beste bij jou gaat passen, kun je ook altijd advies vragen aan een professional. Aan de hand van jouw wensen wordt gekeken welke specificaties je nodig hebt, zodat de aankoop eenvoudiger wordt. Jij hoeft dan alleen nog maar een investering te maken en te zorgen dat deze synthesizer niet meer ontbreekt in jouw eigen studio.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *