Hoe vind je een verhuisbedrijf wat je kunt vertrouwen?

Een verhuizer inhuren: De tijd is gekomen om verhuizers te vinden voor je aanstaande verhuizing, en je vraagt je waarschijnlijk af, waar moet ik beginnen? Met meer dan 3500 verhuisbedrijven in Nederland kan dat inderdaad nog best lastig zijn om de juiste te vinden. 

Er zijn veel factoren te overwegen; is het verhuisbedrijf betrouwbaar, betaalbaar, en over het algemeen, betrouwbaar? Het is belangrijk om verhuizers te vinden die je volledig kunt vertrouwen, aangezien zij degenen zijn die je huis binnengaan en je bezittingen verhuizen. Hoe vindt je betrouwbare verhuizers? Nou, we hebben hieronder een aantal goede adviezen verzameld om precies dat te doen!

De prijs van de verhuizing is erg belangrijk

Ooit het gezegde gehoord, je krijgt waar je voor betaalt? Nou, dat zou niet meer waar kunnen zijn als je kijkt naar verschillende verhuisbedrijven. Natuurlijk is de prijs van een verhuizing bij elk verhuisbedrijf anders, maar het is belangrijk om te onthouden dat “goedkoop” niet altijd het beste is. Houd bij je onderzoek altijd een budget in gedachten, maar heb geen onrealistisch budget, want verhuisbedrijven werken erg hard en rekenen dienovereenkomstig. Het kan goed zijn om verhuizers in te huren die aan de lage kant van het prijsspectrum zitten, maar dit kan meer zijn voor kleine verhuizingen in tegenstelling tot grotere, volledige verhuizingen.

Bij het verhuizen van je hele huis naar een nieuwe, in gedachten houdt dan in de gaten dat de prijs ervan goed is. Wanneer je met verschillende verhuisbedrijven met verschillende prijzen spreekt, zorg er dan voor dat u de juiste vragen stelt om te zien of hun prijsstelling de moeite waard is.

  1. Zijn mijn vloeren beschermd tijdens de verhuizing?
  2. Welke middelen worden gebruikt tijdens de verhuisdag om mijn bezittingen te beschermen?
  3. Is de demontage en montage van mijn meubelen inbegrepen?

 

  1. Plaatsen de verhuizers mijn spullen in de gewenste kamers in mijn nieuwe woning?

 

  1. Zijn er extra kosten voor de vrachtwagen?

 

Dit zijn belangrijke vragen om te stellen om te zien welke diensten inbegrepen zijn bij elk verschillend verhuisbedrijf. Over het algemeen is het vergelijken van prijzen belangrijk om er zeker van te zijn dat alles op de verhuisdag veilig en volgens je normen wordt uitgevoerd.

 

Reviews die je online kan vinden zijn belangrijk

Het is misschien logisch om meteen naar alle goede recensies te gaan die verhuisbedrijven hebben, maar probeer ook de slechte recensies te vergelijken. Het is belangrijk om te zien hoeveel slechte beoordelingen een bedrijf kan hebben om te zien wat dat verhuisbedrijf ontbreekt.  Als de prijs niet een deal breaker voor je is, kan het kijken naar slechte recencies je het idee geven van het type bedrijf dat waar je geïnteresseerd in bent om in te schakelen. Kijken naar goede recensies is ook altijd belangrijk, maar probeer te voorkomen dat je alleen kijkt naar recensies op hun website en Google, omdat ze enigszins bevooroordeeld kunnen zijn. Een goede website om naar te kijken voor verhuisbedrijven zou  Verhuisbedrijf Antwerpen of Ontruim Direct een goede optie zijn, omdat dat strikt een platform is voor thuisprofessionals, met beoordelingen geschreven door echte klanten. Samen met recensies, probeer rond te vragen binnen je familie en vrienden om te zien of een van hen hebben verhuisbedrijven gebruikt vóór. Als dat zo is, is het een goed idee om advies in te winnen bij mensen die je vertrouwt en die hun ervaring kunnen uitleggen, of die nu slecht of goed is. Verwijzingen zijn altijd je beste kans om ervoor te zorgen dat je het juiste verhuisbedrijf kiest voor je verhuizing.

 

Zijn verhuizers betrouwbaar?

Het eerste wat je moet begrijpen is dat de verhuis- en opslagindustrie in Nederland niet gereguleerd wordt door de federale of provinciale overheid. Het goede nieuws is dat de meeste van alle professionele verhuizers op de markt van vandaag trots lid zijn van de Canadese Vereniging van Verhuis-en Opslagbedrijven, wat betekent dat ze betrouwbaar, betrouwbaar en betrouwbaar moeten zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *