Ben je trotse sponsor van een festival of wil je dat worden? Dan laat je producten voorzien van je logo. Het moet immers wel duidelijk zijn van wie het afkomstig is, niet? We vertellen je wat je als festivalsponsor allemaal kunt bedrukken en wat de beste opties zijn. En hoe laat je iets bedrukken? Zet je gewoon je logo erop of ook meer dan dat? Dan zijn allemaal zaken om over na te denken. Wij helpen je daarbij!

Water is onmisbaar, maak er gebruik van!

Festivals zijn vrijwel altijd in het zomerseizoen. Misschien heb je er zelf ook wel eens een bezocht. In dat geval weet je dat het ontzettend warm kan zijn. Helemaal wanneer je tussen de mensen staat en constant in beweging bent. Om het hele gebeuren vol te houden moét je wel water drinken. Daarom is waterflesjes bedrukken een goed idee. Dit zijn artikelen die mensen hoe dan ook aanschaffen. Je hebt ze met een simpele draaidop, maar ook met bijvoorbeeld een sportdop. Van 250 ml of misschien wel een halve liter. It’s up to you! Maar het is wel even iets om bij stil te staan. Nog zoiets is de bedrukking. Een logo is logisch om erop te zetten, maar wat wordt je achtergrond? En misschien heb je wel een toffe slogan die je de wereld in wilt slingeren.

Oh, sunny day

Onmisbaar bij festivals zijn ook… zonnebrillen! Dit is een typisch product dat cool wordt gevonden om te hebben, vooral als het van een gaaf bedrijf afkomt. Ben jij dat gave bedrijf? Zonnebrillen bedrukken is eenvoudig en kan snel gepiept zijn. Dat maakt zo’n artikel ideaal om weg te geven. Zomaar of bij een actie, bijvoorbeeld bij een traytje bier. Een zonnebril is in een land als Nederland (helaas) niet altijd nodig. Het kan ook zijn dat je lekker staat los te gaan en het begint ineens te druppelen vanuit de lucht. Waarschijnlijk raad je het al: poncho’s met je logo zullen dan als een trein gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *