Overal in huis muziek luisteren? Ontdek Sonos Connect

De Sonos Connect is een ideale manier om draadloos muziek te luisteren door je gehele woning. Hoe werkt het? Je kunt met de Sonos Connect een willekeurige hifi set toevoegen aan je Sonos multiroom systeem. Jouw muziek stuur je zo draadloos naar de speakers. Je kunt vanaf je smartphone muziek luisteren via de speakers en daarnaast ook toegang krijgen tot internetradio en meer dan 60 online streamingdiensten, waaronder bekende namen als Apple Music en Spotify. 

Sonos Connect: bedien je speakers met de Sonos app

Met de Sonos Connect heb je de speakers toegevoegd aan het multiroom systeem. Dit betekent ook dat je ze gemakkelijk via de Sonos app bedienen. Dit betekent dat je het geluid harder en zachter kunt zetten, zonder dat je op hoeft te staan. Ook kun je nummers pauzeren en doorspoelen. Het grote voordeel van een Sonos multiroom systeem is dat je de speakers door het hele huis kunt plaatsen. Zo kun je overal in huis hetzelfde nummer draaien en hoef je dus niets te missen als je ondertussen van kamer wisselt. Wil je een Sonos Connect goedkoop aanschaffen? Kijk dan eens naar de actuele aanbiedingen.

 

Profiteer van de laagste prijs voor je Sonos Connect

Online vind je een overzicht van de actuele Sonos Connect aanbiedingen. Dit heeft als grootste voordeel dat je altijd op de hoogte bent van de aanbiedingen: je kunt direct zien waar een aanbieding geldt en hoeveel korting je krijgt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met een aanbieding tientallen euro’s te besparen. Bij webshops als BCC, Expert, Mediamarkt, Bol.com en Coolblue kun je regelmatig terecht voor aantrekkelijke aanbiedingen. Het is aan jou om te bepalen wanneer je hiervan gaat profiteren: wie weet profiteer jij van hoge korting!

Profiteer tijdens Black Friday van extra Sonos korting. Bekijk alle Sonos Black Friday deals hier.

green leafed plant by wooden dress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *