Circles van Post Malone of Penny Lane van The Beatles spelen op je gitaar, piano of ukelele? Van een klassieke ballad tot obscure punk, er bestaat een uniek systeem die alle akkoorden genereert voor jou. Dit is Chordify. Hiermee leer je elk nummer meespelen. Het is de plek om een instrument te leren en om mee te spelen met de laatste tracks van jouw favoriete muzikant. Of het nummer nu al jarenlang uit is, of zojuist is gereleased, speel mee met wat jij wilt. 

Van beginner tot professional 

Een enthousiaste beginner wil natuurlijk zo snel mogelijk leren spelen. Dat is vele malen leuker met de nummers die jij ook lekker vindt. Chordify maakt het makkelijk om een instrument op te pakken. Ze bieden namelijk miljoenen nummers aan. Je kunt blijven oefenen tot je blaren op je vingers krijgt. 

Maar je kunt hier niet alleen terecht wanneer je een beginner bent. Ook de professionele speler of gevorderde speler kan hier genieten van allerlei mogelijkheden. De dienst geeft de mogelijkheid om capo te gebruiken, maar ook om akkoorden te transponeren. Daarnaast kun je nummers versnellen of vertragen en moeilijkere delen herhalen. Het grootste voordeel is wel dat je eigen muziek kunt uploaden. Je kunt de akkoorden als MIDI file downloaden voor makkelijke audio editing of zelfs printen als PDF. 

Altijd en overal spelen 

Een enthousiaste beginner, maar ook de professionele speler wil natuurlijk altijd en overal spelen. Denk eens aan die heerlijke zomermaanden in het park. Neem je gitaar mee en maak je vrienden blij met wat live muziek. Natuurlijk wil je niet eindeloos muziekboeken meeslepen. Daarvoor heb je dus Chordify. Al meer dan 15 miljoen nummer zijn hier geanalyseerd en kun jij dus meespelen. Het enige wat jij nodig hebt is jouw instrument en een internetverbinding. Je meespelen vanaf het web, maar ook de app downloaden. Zo heb je altijd overal de mogelijkheid om jouw favoriete instrument te bespelen. 

Mocht je je gitaar nog willen stemmen? Dan helpen wij je graag met de handige app Karang. Deze app is beschikbaar voor IOS en Android. Hiermee stem je makkelijk je gitaar, zelf in lawaaierige omgevingen. 

Met de app kun je meerdere snaren tegelijk stemmen met chirurgische precisie. Werkt zelfs in lawaaierige omgevingen en ontwikkeld door een paar van de beste audio engineers ter wereld. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *