Met deze 7 tips wordt jouw personeelsfeest een groot succes

Of je nou een personeelsfeest geeft om je collega’s te verrassen, een jubileum of wellicht een succes te vieren. We willen allemaal dat het een groot succes wordt. Het is de bedoeling dat mensen het er maanden later er nog over hebben. Met deze tips wordt jouw personeelsfeest een groot succes.

  1. De locatie

De locatie is super belangrijk. Huur je een te grote zaal af dan wordt de ruimte tussen het personeel te groot en zal dat niet positief zijn voor de sfeer. Huur je een te kleine zaal dan gaan mensen zich aan elkaar irriteren omdat ze te dicht op elkaar staan. Zorg er dus voor dat je weet hoeveel mensen er ongeveer komen om jouw personeelsfeest te laten slagen.

  1. Het thema

Hoe leuk zou het zijn als het personeelsfeest een bepaald thema heeft. Zo gaat iedereen even lekker uit zijn comfortzone. Zorg er wel voor dat het personeel het thema ook leuk vind.

  1. De aankleding

Het is natuurlijk veel leuker om de afgehuurde locatie op te vrolijken met bijvoorbeeld wat slingers en grote ballonnen. Dit maakt de sfeer al een stuk gezelliger. Zelfs voordat iemand binnen is!

  1. De muziek

Zorg er altijd voor dat het genre muziek past bij het personeel. Als je personeel gemiddeld 50 plus is dan is de kans klein dat ze van hiphop houden bijvoorbeeld.

  1. Huur een DJ in

Een dj is een goede sfeermaker als hij de juiste muziek draait en de mensen ophaalt, dan kan de avond bijna niet meer stuk.

  1. Catering

Een slechte catering kan de avond behoorlijk verzieken. Met een goede catering zorg je ervoor dat de gasten wat langer blijven door middel van een hapje en een drankje.

  1. Fotograaf

Hoe leuk is het als je de foto’s op kantoor kunt ophangen om zo de werkruimte wat gezelliger te maken, of jaren later ineens de foto’s tegenkomt van een geslaagd personeelsfeest met je oude collega’s.

Met deze 7 tips wordt jouw personeelsfeest een grote hit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *