Gonzo’s Quest gokkast

Gonzo’s Quest is een gokkast die gebaseerd is op de verhalen van een echte Spaanse schatzoeker met de naam Gonzalo Pizzaro. In dit spel gaat de 3D schatzoeker in Eldorado op zoek naar de verborgen stad en de grote schatten die er verborgen moeten liggen.

De gokkast begint met een eigen voorfilmpje. Deze is kort, maar zeker de moeite waard aangezien je hier het verhaal van Gonzo te zien krijgt wanneer hij van de boot springt om zelf op zoek te gaan naar de verborgen stad en de grote goudschatten. Wanneer de video afgelopen is, kom je direct in de gokkast terecht met de vijf wielen en de 20 winlijnen, maar Gonzo blijft tijdens het spelen gewoon links in beeld staan om te kijken wat er precies gebeurt. Hij reageert ook op de winsten die je maakt op de wielen.

Thema

Gonzo is een echte entertainer in deze gokkast in zijn outfit. Terwijl jij aan het spelen bent, is hij druk met zijn baard en zijn helm. Ook zal hij van vreugde gaan dansen wanneer je grotere winsten op de wielen krijgt tijdens het spelen, schrik dus niet als hij ineens de moonwalk gaat doen voor de gokkast langs.

De uitstraling van de gokkast is erg goed met de Inca tempel op de achtergrond, de bosrijke omgeving en de fontein die uit het gezicht komt. De achtergrondgeluiden maken het thema vervolgens ook nog eens helemaal af, want wanneer de stenen naar beneden komen in de gokkast, dan hoor je ook echt het geluid dat je hierbij zou mogen verwachten en dat maakt het nog eens wat leuker om aan deze gokkast te gaan zitten.