Glow Gokkast

Ben je op zoek naar een gokkast met een leuk thema en vooral veel free spins om je saldo op te bouwen, dan hoef je nu niet meer verder te zoeken! Glow van Net Entertainment is de gokkast die helemaal in jouw straatje past.

Het thema draait volledig om het natuurlijke verschijnsel van het Noorderlicht en je zal versteld staan wanneer je de gloed over de bergen ziet gaan. In de gokkast vind je nog meer elementen die met het hoge noorden te maken hebben om de gokkast helemaal af te maken. Zo zijn er ook rendieren, wolven, ijlen en konijnen op de wielen te vinden, die op een spectaculaire wijze gemaakt zijn door de ontwikkelaar van Glow.

Deze gloed zorgt ervoor dat de dieren makkelijk te vinden zijn en dat is maar goed ook, want hier kun je de grotere prijzen mee winnen. Twee tot vijf rendieren geeft je al leuke prijzen, en drie tot vijf andere dieren in een winnende combinatie betekent ook cash. De rendieren kunnen je maximaal 2500 keer jouw inzet per lijn opleveren, voor de wolven is dat 1000 keer, de bergkatten geven je 500 keer de inzet terug en de konijnen 200 keer.