Ghost Pirates Gokkast

Ghost Pirates is een videoslot die aangeboden wordt door de ontwikkelaar Net Entertainment. De gokkast is zowel eng als erg lucratief en het thema is bijzonder goed uitgewerkt door de symbolen en de overige grafische elementen. Het lijkt net alsof je zelf op een spookschip zit tijdens het spelen!

De Ghost Pirates gokkast werkt net even iets anders dan de overige gokkasten op het internet. Je speelt hier namelijk niet met winlijnen, maar manieren om te winnen. Dit zorgt ervoor dat deze gokkast net even iets interessanter wordt en daarmee is deze ook leuker om te spelen. Er zijn vijf wielen en 243 manieren om te winnen en de gokkast draait prima op de Mac, Windows en Linux apparaten.

Thema

Pak je zwaard en trek je ooglapje maar even recht, want je kunt direct het schip op wanneer je deze gokkast opent. Ghost Pirates spreekt zeer tot de verbeelding terwijl jij spint om de grote schatten binnen te halen. De 243 manieren om te winnen maken het al leuk, en de free spins en scatter symbolen maken het helemaal af wanneer je een gokje wilt wagen. Geniet van de geestige piraten met de toepasselijke geluidseffecten en achtergrondmuziek. Deze gokkast draait bijzonder snel en is mede daardoor één van de favoriete gokkasten van mensen die met regelmaat in het online casino komen en die niet willen spelen met de saaie standaard winlijnen.