Geisha Wonder Gokkast

Geisha Wonders is één van de drie Wonders gokkasten van Net Entertainment waarbij een progressieve jackpot gedeeld wordt door de drie verschillende gokautomaten. Dit zorgt ervoor dat deze gokkast bijzonder spannend en interessant is, met flink wat Japanse invloeden tijdens het spelen. Er zitten wild symbolen, multipliers en scatters in de gokkast met free spins die via de scatters vrijgespeeld kunnen worden op de geactiveerde winlijnen.

Hoewel de gokkast er vredig en rustgevend uitziet, zal het tegendeel al snel bewezen worden tijdens het spelen. Dit spel is snel en erg spannend, en draait prima op Windows, Linux en de Mac apparaten.

Thema

De mysterieuze en oude traditie van de geisha heeft mensen al honderden jaren bezig gehouden met alle verschillende elementen met onder andere muziek en dans. Dit komt ook terug in de gokkast van NetEnt, waar de xylofoon op de achtergrond te horen is tijdens het spelen. Er zijn ook zingende vogels en ruisend gras waardoor het helemaal een Japanse tuin wordt, met een geweldige achtergrond tijdens het spelen inclusief kersenbloesem en een prachtige geisha uiteraard. Wanneer je een winst op de wielen hebt, zal het geluid van een windvanger te horen zijn op een prachtige Aziatische manier en daarmee wordt de gokkast pas echt helemaal compleet gemaakt.