Funky Seventies gokkast

Funky Seventies is een gokkast die ontwikkeld is door Net Entertainment, oftewel NetEnt. Deze gokkast brengt je terug naar de jaren ’70 met vooral bijzonder veel disco. De symbolen en grafische elementen lijken dan ook rechtstreeks uit 1970 te komen met de aspecten die helemaal hot waren voor de jeugd op dat moment. In deze gokkast vind je vijf wielen, vier rijen en maar liefst 40 winlijnen.

De Funky Seventies gokkast heeft wild symbolen (ook wel jokers genoemd), free spins en multipliers. De gokkast is te spelen op Mac, Windows en Linux systemen.

Thema

Iedereen zal het begrijpen wanneer jij jouw glimmende pakje uit de kast haalt uit de jaren ’70 wanneer je deze gokkast wilt gaan spelen. Tijdens het spinnen kom je elementen tegen die typerend zijn voor de jaren ’70, zoals cassettebandjes, plateauzolen, en klassieke auto’s. Je bepaalt per spin zelf met hoeveel winlijnen je wilt gaan spelen en wat de totale inzet is, zodat je zelf bepaalt hoe spannend de gokkast is tijdens het spelen. Het spinnen was nog nooit zo leuk als in deze gokkast waarin je terug in de tijd gaat.

Het spel is een redelijk traditionele opzet van een gokkast met een thema dat tot de verbeelding spreekt. Er zijn veel kleuren en sfeervolle elementen die aan de jaren ’70 doen denken, zoals de symbolen, de letters en de grafische 3D elementen. De funky symbolen op de wielen maken de Funky Seventies gokkast vervolgens helemaal af.