Fruit Shop Christmas Edition Gokkast

Heb jij het idee dat het enige fruit dat je tijdens de Kerst zal eten in het Kerstbuffet verwerkt zit, dan is het de hoogste tijd dat je een kijkje gaat nemen naar de Fruit Shop Christmas Edition van de ontwikkelaar Net Entertainment.

Deze Kerstuitvoering van de populaire Fruit Shop gokkast zal je zeker helpen om helemaal in de Kerstsfeer te komen dankzij de kleurrijke Kerstman in het spel en uiteraard de mooi versierde Kerstboom. Er ligt zelfs sneeuw op de grond en met de Kerstverlichting en de vijf wielen met de 25 winlijnen weet je zeker dat je de feestdagen wel door kunt komen met dit spel.

De spellen van de ontwikkelaar Net Entertainment hebben altijd interessante features en dat is ook het geval bij de Fruit Shop Christmas Edition. Zo zijn hier compleet nieuwe free spins te vinden tijdens het spelen, die je zeker niet eerder gezien zal hebben. Elke free spin met winst betaalt niet alleen de winst uit, het zorgt ook nog eens voor extra free spins. Twee of drie kersen geven je 1 extra free spin, vier kersen geven je 2 free spins en vijf kersen levert je direct 5 extra free spins op. Bij alle andere soorten fruit is het net even iets anders. Hier krijg je 1 free spins met een winst met drie symbolen, 2 spins bij vier symbolen en 3 free spins wanneer je een winst weet te maken met vijf symbolen op één van de winlijnen.